Prezi Készítés


Csináljuk együtt!

Imádunk csapatban dolgozni és egyesíteni a tudásunkat, hogy a legjobb Prezik szülessenek meg.
De miben rejlik egy alkotás sikere?

  1. Először is szükséged van egy dizájnerre, aki elkészíti a magával ragadó látványelemeket.
  2. Másodszor egy prezentációs specialistára, aki tudja mire van szüksége a közönségnek
  3. Harmadrészt egy Prezi specialistára, aki kívül-belül ismeri az alkalmazást, annak minden trükkjével.

Ezeket a tudáshalmazokat egyesítjük, hogy létrehozhassuk az alkotásainkat. Végül, de nem utolsó sorban, szükségünk van Rád, hogy megkapjuk a legfontosabb hozzávalót, a Te történeted, amit utána megjelenítünk Preziben.

Akár egy tréningen találkozunk, akár Prezi készítést rendelsz tőlünk, mindig egy erős csapat lesz melletted, hogy elérhesd a céljaid.

 

Komplett Prezi készítés

1. Teljeskörű Prezi készítés

Elkészítjük a prezentációd teljes anyagát Prezivel az első lépéstől egészen az előadásig. A Munkamódszerünk menüpontban elolvashatod a folyamatát.

2. Szakértői tanácsadás a kész prezentációdhoz.

Segítünk abban, hogy a kész vagy éppen készülő prezentációd a legjobb vágányra tereljük. Akár személyesen vagy online is konzultálhatunk.

3. Prezi értékelÉS

Küldd el a kész Prezid és rád szabva állítjuk össze az értékelést az alábbi pontok szerint koncepció, struktúra és vizuális szabályok. Természetesen rengeteg tippet is beleszövünk, hogy minél profibb legyen az alkotás.

A training résztvevőinknek Ingyenes a szolgáltatás.

4. SOS Prezi

Már csak 2 nap van hátra a konferenciáig és még egy diád sincs?
Vagy már kész a prezentáció, de nem vagy elégedett az utolsó pillanatban készített munkáddal?

Tudjuk, hogy ilyenkor kell a legjobban a segítség, így mindig van erőforrás tartalékunk arra, hogy kihúzzuk a slamasztikából az ügyfeleinket. Úgy gondoljuk, hogy a minőségben a rövid határidő nem lehet kifogás.


Ajánlatért fordulj a kollégáinkhoz

Prezi Coaching

Arra is van lehetőséged, hogy a prezi készítés csak egy bizonyos pontján kérsz tőlünk segítséget. Lehet ez akár az üzenet kialakítása, grafikai feladatok vagy csupán az elkészült prezi tökéletesre csiszolása – mi állunk rendelkezésedre. Szívesen segítünk a prezi előadásmódjának, retorikájának hangolásában is, ahol a rutinos ToastMasters tagok segítenek abban, hogy a retorika és a vizualitás összhangban legyen.


Ajánlatért fordulj a kollégáinkhoz

Prezi tanácsadás

Küldd el nekünk a kész prezentációdat és Prezi dizájnereink rád szabott ötletekkel segítenek, hogy hogyan teheted még különlegesebbé.

Minden tréning résztvevőnknek elérhető a szolgáltatás.


Ajánlatért fordulj a kollégáinkhoz

DrPrezi Europe Intro

by dr. Németh Zoltán

Farm to fork

by dr. Németh Zoltán

DrPrezi Europe from Hungary

by dr. Németh Zoltán

BMP

by dr. Németh Zoltán

Istvan Csusz Presume

by dr. Németh Zoltán

Profigram

by dr. Németh Zoltán

KCC

by dr. Németh Zoltán

Könyvvizsgálóbarát szoftver statisztika

by dr. Németh Zoltán

Mamaison Hotels

by dr. Németh Zoltán

Heimathafen

by dr. Németh Zoltán

World Press Photo, Budapest

by dr. Németh Zoltán

DIM Tech introduction

by dr. Németh Zoltán

Ebben a 3 lépéses útmutatóban bemutatjuk, hogyan készül el számodra a Prezi prezentáció, amivel megnyerheted magad a közönségnek.

1. Információ gyűjtés (6-12 óra)

A folyamat első lépéseként igyekszünk minden információt begyűjteni az előadásról és az előadóról is. Igyekszünk megismerni minden részletet, hogy felül tudjuk múlni az eredeti elvárásokat. Közösen keressük meg a közönségnek leginkább megfelelő üzenetet, amihez fel tudjuk használni a rendelkezésre álló PowerPoint, PDF, Work és kézzel írt dokumentumokat is.

2. A Vizuális Koncepció bemutatása (8-16 óra)

Az információ struktúrává és vizuális elemekkép varázslása után bemutatjuk a koncepiót. Ez történhet digitáls vagy akár analóg módon is. Ezen még tudunk csiszolni a végleges Prezi építése előtt.

3. Prezi készítése (10-30 óra)

A jóváhagyott vizuális koncepció után a Prezi felületén kidolgozzuk az apró részletekig. Ebben a fázisban közösen is dolgozhatunk egy megosztott prezentáción keresztül, hogy minden porcikájában megfeleljen az előadás céljának.

Konzultációk

A Prezi készítés alatt folyamatosan kapcsolatban vagyunk, hogy mindenképp a megfelelő mederben menjen az alkotás folyamata. Jellemzően 3 konzultációt tartunk az egyes fázis folyamán. Természetesen a feladat komplexitásától függően lehetőség van ezek kibővítésére.

Kedves training jelentkező!

Tanulj a Prezi-ről!


Töltsd le a legújabb ingyenes Alap Kézikönyvet!

Prezi Alap Kézikönyv letöltés