Csapat


Ismerj meg minket!

A Prezi Magyarul egy hivatalos Prezi Expert csapat, mely független szakértőként Prezi tréningre és készítésre specializálódott Budapesten. Abban segítünk, hogy bárki emlékezetesen tudja az üzenetét közvetíteni a Prezi alkalmazás segítségével.

Budapest, 2010: A Prezi prezentációs szoftver – az új zseniális magyar találmány – még gyerekcipőben járt. Az ekkor még csak 10 fős cég egy lakásban dolgozott az alkalmazás első verzióján. A kapcsolatunk egészen idáig nyúlik vissza, hiszen prezentációs szakértőként azonnal világossá vált a hatalmas potenciál, ami az szoftverben lakozott – és megtalálható a mai napig. Úgy döntöttünk, hogy ennek szenteljük az időnket az elkövetkező években, így 2010-ben megalapítottuk a PreziMagyarul független szakértői csoportot. Ahogy az alkalmazás egyre több emberhez jutott el – ma már 65 millió felhasználója van – úgy nőtt a mi csapatunk is és a mai napig ápoljuk a kapcsolatot a budapesti központtal.

Az elmúlt 6 évben kivettük a részünket a magyarországi népszerűsítésben, hiszen nem csak Budapesten tartunk előadásokat és tréningeket, hanem Roadshow-ink alkalmával az összes nagyobb magyarországi városba el tudtunk jutni. Az évek során csapatunk külföldi kollégákkal is bővült, így ma már Németországban, Svédországban, Svájcban és Hollandiában is aktívan kivesszük a részünket a prezentációs kultúra fejlesztésében.

Egyedülálló ereje a csapatunknak – melyet 8 szakértő alkot – a sokszínűség. Grafika, építészet, fotográfia, mozgókép, videó készítés, élő beszéd, rhetorika és marketing a speciális területek, melyeket lefedünk. Hiszünk abban, hogy a vizuális ismeretek mellett az élő beszédben is felkészültnek kell lennünk, így mindannyiunk tagja a Toastmasters világszintű retorikai klubjának.

dr. Németh Zoltán

Prezentációs specialista, Professzionális előadó, Tréner, A drprezi.hu blog tulajdonosa és szerkesztője, TEDx coach, ToastMasters International Area Director

“Bárkiből lehet jó előadó”. Zoltán tapasztalatai szerint ez csupán gyakorlás és tudatosság kérdése. Tudatosság a megfelelő eszköz kiválasztásában. A Prezi, a Powerpoint, az Élőbeszéd mind-mind csak egy eszköz. A siker jó kiválasztáson múlik.

Zoltán a hazai előadói piac egyik legsokrétűbb személyisége. Trénerként több, mint 3.000 ember prezentációs fejlődését segítette. TEDx coachként 60 lelkes előadónak segített már színpadra állni (TEDxWoman, TEDxNagyerdő) és Ő maga is áll színpadon. (https://www.youtube.com/watch?v=g6H3_tOdjrE).

Beszélőként az első magyar nyelvű Toastmaster Klub megalapítja és “Ezüst” fokozatú (30 beszéd) beszélője.

Zoltan a PreziMagyarul vezetése mellett az Enetha Learning Tudásmenedzsment igazgatói posztját is ellátja.

Bojti Anna

Vezető designer, grafikus, építész

2006-ban szereztem építész diplomát a Budapesti Műszaki Egyetemen, 2 évig építészként dolgoztam. Lányaim születése után 2012-ben kezdtem honlapkészítéssel és alkalmazott grafikával foglalkozni, de igazán a prezis prezentáció készítés ragadott meg, ahol az építészetből hozott strukturális gondolkodásmód remekül kombinálható a vizuális gondolkodással és a grafikával. Szeretek kísérletezni, és folyamatosan fejlesztem a tudásom. 2013 óta rengeteg céget és magánembert segítettem prezijeimmel a sikeres előadásban. 2015-ben a Prezi Award versenyen a „Heimathafen”-nek készített munkámmal elnyertem az Év Prezije címet.

Csúsz István

Társalapítő, Tréningekért felelős vezető, dizájner

István Dániában hallgatott építészetet, most a Budapesti Műszaki Egyetem végzős hallgatója tervezői szakirányon. Hivatása és szenvedélye a vizualizáció. Történetek, érzések vagy akár cégstruktúrák képi megfogalmazása. Ennek lehet eszköze a fotó, a rajz, az építészeti tér vagy éppen a prezentáció. 2011-től a Műszaki Pedagógia Tanszék munkatársa volt 1 éven keresztül, ahol prezentáció oktatással foglalkozott, majd 2011-ben társalapítóként létrehozta a Prezi Magyarul csoportot. Jelenleg is ott tevékenykedik prezentáció tervező és trainer-ként. Emellett videózást oktat a Budapesti Műszaki Egyetemen.

 

Kovácsik Levente

Vezető dizájner, tréner, előadó

Örök kezdeményezőnek tartom magam, aki szeret vállalkozni, friss ötletekkel foglalkozni. A Prezivel is ez a lendület hozott össze már sok évvel ezelőtt, és tart a mai napig is. Szerintem a Prezizés egy sokkal komplexebb alkotói folyamat a hétköznapi prezentációkészítéssel szemben. A Prezi megköveteli az összetett gondolkodást és a kreativitást, melyek alkalmazása jelent számomra igazi élményt, mind ebben a csapatban, mind saját design stúdiómban végzet munkám során. Hiszem, hogy minden projekt egy újabb kihívás, mely a mi fejlődésünket legalább annyira szolgálja, mint amennyire a megrendelő hasznára válik!

Mester Tamás

PreziMagyarul társalapító, tréner

Imádom a jó előadásokat és úgy gondolom, hogy ennek egy jó beszéd éppen annyira fontos része, mint az előadó mögött levő vetített anyag. Hiszek abban, hogy Preziben sokkal jobban lehet összefüggéseket megmutatni és így a közönségünk könnyebben látja át akár a legkaotikusabb tartalmakat is.
Előadóként a TEDxYouth-on, InternetHungary-n, a Barcelona E-commerce Summit-on és több kisebb konferencián találkozhatsz velem.

Bertalan Köles

Head of German Operations, Trainer

Bertalan felelős Németországban a DrPrezi Europe fejlődéséért, melynek központja jelenleg Frankfurt. Tréningeket tart elsősorban és a nemzetközi támogatást segíti.

Major Zoltán

Prezi Trainer & Designer, Video content producer

Sziasztok, Pepe vagyok, egy prezi és videó rajongó!

Tóbiás Éva

Operatív vezető

A Prezi Magyarul által tartott nyílt tréningeket szervezem Magyarországon, hogy a képzések keretei megfelelőek legyenek egy hatékony tréninghez. Emellett az Enetha Learning Kft.-nél operatív vezetőként dolgozom.

Kovács Ádám

Prezi tréner és dizájner

Ádám Finnországban és a Budapesti Műszaki Egyetemen hallgatott építészetet, majd utóbbiban szerezte meg mester diplomáját 2014-ben. Oklevele megszerzése után felkérték oktatónak az Építészeti Ábrázolás Tanszéken, ahol azóta is tanít. Hisz a vizuális kommunikáció erejében és hogy aki nem ért hozzá az lépéshátrányba kerül, ezért szenvedélyesen próbálja újabb és újabb módszerekkel átadni ismereteit, legyen az fotózás, filmkészítés vagy prezentálás.

LalaRukh Osama

Pakisztánért felelős manager

LalaRukh a legfiatalabb csapattag Pakisztánból. Ő az első Prezi tréner az országban és hatalmas szenvedéllyel műveli ezt. Ahogy az előadástechnika és élőbeszéd készségének fejlesztését is. E mellett marketing irányon végzett tanulmányokat.

 

Kedves training jelentkező!

Tanulj a Prezi-ről!


Töltsd le a legújabb ingyenes Alap Kézikönyvet!

Prezi Alap Kézikönyv letöltés