Ha a tudás hatalom, akkor az oktatók a XXI. század Robin Hood-jai.

Tisztán emlékszem az első egyetemen tartott szemináriumomra. Mester Tomi kollégámmal álltunk a BME egyik katedráján a Műszaki Pedagógia Tanszék színeiben és arra vártunk, hogy megérkezzen a 120 fős hallgató sereg az előadóba. Úgy éreztem, hogy valami zsivány tettre készülünk. Azt terveztük, hogy minden szaktudást, amit könyvekből, konferenciákon, e-learning anyagokon kerszetül összegyűjöttünk, fogjuk és ezüst tálcán tálaljuk az ottlévőknek. Azaz a sikeres prezentációs szakemberek jártasságát elcsentük, majd a tudásra éhezők felé fordultunk és megosztottuk velük. Felemelő érzés volt –  bár valójában egy apró tett.
2011-et írtunk és bíztam abban, hogy szélésebb közönségnek is el tudjuk juttatni, az időközben bővülő “vagyonunkat”, az előadástechnika és Prezi ismereteinket. 1 évvel később már az egyetem falain kívül segítettük a magyar vállalkozások sikeres előadásait a PreziMagyarul név alatt. Jó pár félévnek kellett eltelnie, hogy Budapest határait is áttörjük az első Roadshow-val, amikor 5 várost látogattunk meg.

Idén már 4. alkalommal rendezzük meg a hazai Roadshow-t és továbbra is az a célunk, hogy minél több helyre el tudjuk vinni a Prezi használatának kulisszatitkait. A növekvő érdeklődés mindig új és új helyszíneket nyitott meg, reméljük idén is rekordot dönthetünk az állomások számában.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki alig várja, hogy kitörjön az unalmas prezentációk börtönéből. Megmutatjuk, hogyan lehet figyelemfelkeltő és informatív egy prezentáció, ami motiválni fogja a közönséget és a kollégákat egyaránt.

Milyen előadások várhatóak?

Az 1 órás ingyenes előadások mellett részt vehetsz a 6 órás teljeskörű képzésünkön.

Milyen városokban találkozhatsz velünk?

Ami a legfontosabb, 5 jelentkezőtől bármelyik várost fel tudjuk venni a listára.
Ahova biztosan megyünk idén: Szeged, Győr, Békéscsaba, Tatabánya, Pécs, Debrecen, Salgótarján, Kecskemét.

Mikor kezdődik a Roadshow?

Október második felétől indítjuk és az igényeiteket figyelembevéve alakítjuk ki az időpontokat.

Hogyan jelentkezhettek?

A részletekért figyeld a Facebook oldalunkat.

Alig várjuk, hogy minél többetekkel találkozhassunk az ország különböző pontjain és bemutathassuk, hogyan néz ki a jövő prezentációs eszköze.