A kreatív módszerek, amelyek a leginkább segíthetnek minket megtanulni a prezi.com használatát!

Ahogy azt a Prezi Magyarul alaptréningeken mindig hangsúlyozzuk, egy eszközt nem elég megtanulni és megérteni, gyakorolni is kell vele, hogy tudjuk használni. Gyakorolni pedig úgy tudunk a legjobban, ha kilépünk a kereteink közül és folyamatosan újabb és újabb szemszögből vizsgáljuk ugyanazt a problémát.

Tudjuk, hogy a Prezi kezelése néha nehéznek tűnik, és a zoom-olást mint a kapcsolatok megmutatásának az eszközét nem könnyű elsőre elegánsan megoldani. De a tapasztalataink azt mutatják, hogy míg az első Prezik a gyakorlásról, a szárnypróbálgatásról szól, addig a második-harmadik Prezik minőségében már óriási javulás érezhető. A kulcsszó pedig a kreativitás! Nemrég egy kutatás során kimutatták, hogy akik mernek elszakadni a sablonos megoldásoktól, azok nemcsak jobban fogják élvezni a program használatát, de gyorsabban is fejlődnek abban.

Tehát bíztatunk titeket arra, hogy szakadjatok el a jól megszokott betűbe zoom-olástól, a szabvány grafikonoktól és a klisés képektől. Álmodjatok nagyot, tegyétek be Prezibe. Nem lett szép? Álmodjátok újra. Másodjára sokkal jobb lesz.

Tehát a kulcsmondat erre a hétre:
Kreatív gyakorlás – gyönyörű Prezik!

Prezi Magyarul Csapat