Mi a helyzet a Prezi.com háza táján mostanában?

Egészen sok minden:

1. Először is egyre nagyobb teret kap a programban a PPT-Prezi “konverter”. Sokaknak volt eddig problémája, hogy már korábban megcsinálták az előadásukat a jó öreg Power Point-tal és se idejük, se kedvük átteni prezi.com-ba. Szerencsére a fejlesztők igen készségesek az ilyen felhasználókkal és külön az ő kedvükért a BUBORÉK “INSERT” menüjében elhelyezték az “Import PPT” fület. Próbáljátok ki! Mi most teszteltük, a következő bejegyzésben értékeljük az új funkciót!

(1,5. Ha június 1-ig kipróbáljátok, akkor automatikusan a “ZOOM OUTSIDE THE SLIDE” nevezetű “versenyen” is résztvesztek, ahol a szerencsés nyertes egy csomó jó dolgot zsebelhet be – például egy PreziPRO regisztrációt vagy éppen egy iPad3-ast. További infok: http://prezi.com/10-million/)

2. Az eddigi szűkös 6 nyitó-template helyett már 20-ból választhatunk. Ezeket mi továbbra sem preferáljuk a professzionális prezi szerkesztéshez, de tény, hogy nagyon sokat lehet belőlük és általuk tanulni a mindmap-es gondolkodásról.

 

És mi a helyzet a prezimagyarul.hu-nál? Mi is dolgozunk ezerrel. Apropó ezer, időközben elértük az 1000 letöltött Alap Kézikönyvet!
Úgyhogy, ahogy ígértük, belefogunk a Haladó Kézikönyvbe is. Nagyon jól haladunk… a borító már megvan. :-)

A többiről is értesülni fogtok, ígérjük!

Június 9-én Prezi.com alaptréning is lesz, amire az info@prezimagyarul.hu címen tudtok jelentkezni. Részletek: itt.

 

Mester Tomi