Körülbelül 2 és fél hónapja jelent meg a Prezi Magyarul – Alap Kézikönyv és eddig több, mint 800-an töltötté(te)k le. :-) Jó érzés, hogy ekkora az érdeklődés a segédanyagunk iránt. Reméljük, hogy még sok-sok emberhez eljut általatok és általunk is. Egyúttal ezúton köszönjük az e-mail-ben érkező visszajelzéseket, jó tanácsokat is és tippeket!

Összedugtuk a fejünket és úgy döntöttünk, hogy ha elérjük az Alap Kézikönyv 1000. letöltését, elkezdjük összeállítani a Haladó Kézikönyvet is, ami várhatóan 2 részből fog állni!

Az egyik könyv 10 apró trükköt fog ismertetni, amivel látványossá, frappánsá tehetitek a Prezi-eiteket és gyorsabbá, ügyesebbé a szerkesztés menetét. A másik könyv részletesen bemutatja majd azokat a fogásokat, koncepcióalkotási folyamatokat és prezi.com-os vizuális és kezelési “szabályokat”, amelyekkel igazán profi, lenyűgöző – de mégis egyszerű és letisztult – prezentációkat csinálhattok.

Ezek a tervek. De szeretnénk, ha ti is beleszólnátok, ti is alakítanátok a haladó kézikönyvet! Arra kérünk titeket, hogy írjátok meg nekünk lent hozzászólások formájában (ehhez klikk a cikk címére) vagy e-mail-ben az info@prezimagyarul.hu-ra, hogy mire vagytok kíváncsiak, mit olvasnátok a haladó kézikönyvben! Kérdések, dilemmák, ötletek, tippek! :-) Köszönjük előre is!

Tomi

ui.: Ha tetszik a Haladó Kézikönyv ötlete, kérlek kattints a “Tetszik” gombra alul! :-)